Over

20191023 Marius Kwakkel _124254 LINKEDIN

Organisaties die (langdurig) op hoog niveau presteren en financieel gezond zijn, onderscheiden zich met niveau 5 leiderschap. Persoonlijk bescheiden, maar professioneel zeer wilskrachtig. Zo kunnen we een niveau 5 leider samenvatten, aldus onderzoeker Jim Collins (“Good to Great”). Ambitieus, maar die ambitie is gericht op de mogelijkheden en successen van een onderneming of een individu. Inspirerend o.a. door aansprekende normen en waarden. Hij/zij houdt niet van middelmatigheid en houdt focus op het hogere doel.

Op deze wijze wil ik anderen met de juiste bedoelingen helpen. Met een stevige financiële achtergrond als basis, bredere business oriëntatie en interesse. Aandacht voor de harde prestaties, voor de bredere dynamiek van bedrijfsprocessen en totstandkoming van een product. En aandacht voor de empowerment van mensen die daarvoor verantwoordelijk zijn direct of indirect.
Strategisch denkend en handelend. Met een stijl die kenmerkend is voor mijn positief-kritische, ‘can do’ houding. Van nature gericht op nieuwe mogelijkheden/verbetering, enthousiasmeren en (doen) realiseren.

“Empowering the performance of people, business and finance”. Zorg voor de juiste mensen aan boord en help hen succesvol te worden. Focus op een winnende strategie en hou onophoudelijk vast aan bepaalde normen/waarden/ideeën. Bewaak en stuur aan op goede prestaties en financiële gezondheid, al komt een goede aanzet ‘vanzelf’ door te voldoen aan de eerste twee voorwaarden.

Marius Kwakkel